Скасовано пільги для правоохоронців

пільгиВідповідно до Закону України «Про національну поліцію» з 7 листопада 2015 року правоохоронці втратили пільги, якими користувалися до цього часу.

Про це повідомив журналістам під час прес-конференції у Чернігові директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

До такої категорії, згідно із Законом України «Про міліцію», який відтепер втратив чинність, відносилися: звільнені зі служби за віком, хворобою або вислугою років працівники міліції, особи начальницького складу податкової міліції;  рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби. Також позбавлені пільг і діти (до досягнення повноліття) працівників міліції та осіб усіх інших вищезазначених служб, у тому числі й діти, чиї батьки загинули або отримали травми при виконанні службових обов’язків. Позбавляються пільг і непрацездатні члени сімей, які перебували на утриманні.

Як повідомили в Чернігівській обласній державній адміністрації, особи, які втратили право на пільги, можуть звертатися за призначенням житлової субсидії в управління праці та соціального захисту населення Чернігівської обласної держадміністрації або у відповідні районні відомства Чернігівщини.


Ще цікаві повідомлення

2 Thoughts to “Скасовано пільги для правоохоронців”

  1. Валентина Петровна

    Такі дії влади ще раз доводять, наскільки у непотріб для неї (влади) перейшли люди, які віддано служили Вітчизні (Україні, звичайно).

  2. Kolya

    Ну, могли бы хоть детям, у которых отцы погибли при исполнении служебных обязанностей, льготы оставить! Это уже вообще властный маразм.

Не бажаєте прокоментувати?